Ultraforce Mid Nieuwste Force 1 Shop Heren Air De Schoenen Nike droWCxBe
JOUW "I AM INLOG CODE" - om in te loggen op jouw hogere bewustzijn.
Ontvang direct!
Ultraforce Mid Nieuwste Force 1 Shop Heren Air De Schoenen Nike droWCxBe

Ontvang direct de gratis Inlogcode

Meer rust, minder stress, wanneer je keuzes maakt vanuit jouw Hogere Bewustzijn. De meest gedownloade actieve meditatie van dit moment. Ontvang hem direct in je inbox!

Page content

article content

Ultraforce Mid Nieuwste Force 1 Shop Heren Air De Schoenen Nike droWCxBe
5 april 2018
Interessant? Deel dit:

Onwetendheid is de oorzaak van lijden. Dat wordt o.a. ook vanuit het Boeddhisme zo gezien.

Wat wordt daar dan mee bedoelt? Onwetendheid.Als ik zo om mij heen kijk in deze wereld dan is dat niet iets om vrolijk van te worden. En dat is nog een understatement. Lang geleden ben ik al gestopt met het lezen van kranten en heel sporadisch kijk ik het nieuws. Om toch nog wat op de hoogte te zijn van wat wij als mensen elkaar aan doen.

De ene oorlog na de andere, onschuldige burgers sterven omdat landen over het hoofd van deze mannen, vrouwen en kinderen elkaar bevechten. En iedereen vindt dat ie gelijk heeft. We hebben allemaal onze waarheden en op de een of andere manier maakt dat dat we mensen gaan uitsluiten in minder of meer extreme mate.

De tekst gaat hieronder verder:

Ultraforce Mid Nieuwste Force 1 Shop Heren Air De Schoenen Nike droWCxBe

Ontvang jouw “inlogcode” om direct jouw hogere “I AM” te activeren.
dit veld niet invullen s.v.p.
Ultraforce Mid Nieuwste Force 1 Shop Heren Air De Schoenen Nike droWCxBe

De Dameskleding Bij Zip73 Webshop Online Van Valkenburg Gaaf OPZkXiTu

Onze beliefsystems worden gevoed met overtuigingen van buitenaf. We worden gevormd in ons denken door onze omgeving. Door onze ouders, de school, onze omgeving, onze cultuur. Op basis van wat ons ingegeven is creëren we onze werkelijkheid. En die ziet er niet zo fraai uit, wat zegt dat over ons?

Onwetendheid kan je zien dat we zijn vergeten wie we werkelijk zijn, onder al die aangeleerde zaken.Hoe zou de wereld eruit zien als we onder al wat we geleerd hebben aan overtuigingen, we kunnen voelen wie we werkelijk zijn?

Dat onze bron oneindig, alwetend, onsterfelijk, compleet en heel is. Dat we dat ZIJN. Dat we daar allemaal op het niveau van ons menselijk leven een unieke expressie van zijn. Iedereen.

En dat dat een laag van bewustzijn is, die we NU al zijn.Daar gaan alle religies, spirituele stromingen over. We zijn het NU al. Dat is waar Eckhart Tolle het over heeft.

Ook Albert Einstein noemde het verschil al in zijn uitspraak dat je de overtuiging kan hebben dat of het Universum is je goed gezind of het universum is je vijandig gezind.
Als je vanuit deze beide basisovertuigingen eens voelt wat dat doet met je? 
Energie volgt de focus. Als je diep van binnen op onbewust niveau gelooft dat het universum je vijandig is gezind, stel je dan eens voor hoe je je omgeving en de mensen daarin waarneemt en ervaart. Ik kan me zo voorstellen dat je dan altijd, op onbewust niveau, op je hoede bent.

Omgekeerd kan ik voelen hoe het ontspant wanneer ik erop vertrouw dat het universum het goed met mij voorheeft. Dan zie ik de mogelijkheden en vertrouw erop dat het allemaal wel goed komt en dat ook de mensen van goede zin zijn, in the end.

N02049 Scapino Heren Blauwe SchoenRj Blauwwit Sneakers eIbD2YEHW9

Door de tijden heen spreken steeds meer mensen over BDE’s, bijna dood ervaringen, en over spirituele ervaringen die zij hebben gehad die een kijkje heeft gegeven voorbij het leven zoals wij dat ervaren. Anita Moorjani schreef over haar ervaring een prachtig boek en zo zijn er met haar nog veel meer.

De ziel, de levensenergie die ons lichaam begeesterd, houd niet op te bestaan wanneer ons lichaam sterft. Om ons heen kijkend is deze energie overal. Het is het leven-gevende aspect van het hele universum. Het is de scheppende energie die ons leven vormgeeft.Wanneer we ons bewust zouden zijn dat iedereen een unieke expressie is van deze leven-gevende, scheppende energie is en wij daarmee scheppers van de werkelijkheid zijn en daar ons leven bewust vanuit zouden vormgeven dan zou de wereld er mijns inziens heel anders uitzien.

Omdat de essentie van deze levensenergie harmonie, liefde en vrede is. Dat is wie we zijn. 
We moeten wel bereid zijn om alles wie we ‘denken’ te zijn, los te laten. Ons te realiseren dat dat we ooit aangeleerd hebben, wat ons van buitenaf is ingegeven niet de waarheid is.

De echte waarheid, wie je werkelijk Bent, is alleen in jezelf te vinden. Je hebt daarvoor naar binnen te gaan, te luisteren naar de stille stem in jou. Te vertragen en in de stilte, voorbij alle prikkels en het rumoer, zelf te ervaren dat je die bron Bent. Je bent al HEEL. Dat zijn niet alleen woorden. Als je jezelf die ervaring geeft dan is dat een laag die iedereen in zichzelf kan ervaren. 

Als we vanuit die laag, bewust ons leven vormgeven dan wordt de wereld daar een expressie van en dan zien we de krankzinnigheid waar we nu met z’n allen in zitten als een expressie van onze krankzinnige geloofsovertuigingen.
Dan kom ik weer op de zin ‘Ignorance is the root of all suffering’. 

Vanuit de onwetendheid over wie we werkelijk zijn, van daaruit start het lijden.

‘Be The Change you want to see in the world’. Dat waren de woorden van Ghandi.

Het zit hem voor mij in het woordje BE. Wees de verandering. Breng bewustzijn naar die laag in jou, die je nu al bent, en geeft vanuit die laag richting in je leven. 
Daar zit het vertrouwen dat alles al goed is. Vanuit dat vertrouwen zullen we een andere wereld vormgeven. 

Want de wereld dat zijn wij. 

There is no out there, out there.

Ontvang jouw “inlogcode” om direct jouw hogere "I AM" te activeren.
dit veld niet invullen s.v.p.
Ultraforce Mid Nieuwste Force 1 Shop Heren Air De Schoenen Nike droWCxBe
Ultraforce Mid Nieuwste Force 1 Shop Heren Air De Schoenen Nike droWCxBe

Lang Chino L34 Blauw Heren Squam Jeans Kleding Stretch Lk Timberland bWEDeYH2I9

Comment Section

0 reacties op “Ignorance is the root of suffering

Plaats een reactie


Misschien vind je dit ook interessant:

Zwart Dc Goud 00 Skate Chelsea Se Schoenen DamesOy418€51 0m8vNnwO